image
Sursa foto: jurnal.md

Caz cumplit la Ungheni: O fată de 21 de ani și un tânăr de 24 de ani au murit înecați într-o gură de canalizare

Doi tineri din raionul Ungheni și-au pierdut viața în circumstanțe cumplite în această dimineață. Este vorba despre o fată de 21 de ani și un tânăr de 24 de ani, care au căzut într-o gură de canalizare și n-au mai putut fi salvați cu viață.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, în această dimineață, la ora 04:15, a parvenit un apel de la un locuitor al raionului Ungheni, care a spus că la intrarea într-o localitate din raionul Ungheni, două persoane au căzut într-o gură de canalizare cu apă şi sunt inconştiente.

La locul cu pricina s-au deplasat grupa operativă, angajaţii DSE şi Serviciul 903, însă a fost deja târziu.

În urma cercetării cazului, s-a stabilit că este vorba despre un tânăr de 24 ani și o tânără de 21 ani, ambii locuitori ai aceleiași localități. Cu puțin timp înainte de tragedie, cei doi se aflau într-un local unde au consumat băuturi alcoolice.

La un moment dat, tânăra a ieşit pentru a-şi satisface necesiţăţile fiziologice și, din neatenţie, a căzut într-o gură de canalizare cu apă, de o adâncime de aproximativ 5 metri.

Aceasta a început să strige după ajutor și tânărul de 24 de ani a sărit să o salveze, dar a căzut şi el în gura de canalizare.

Mai multe persoane ar fi încercat să-i scoată pe cei doi tineri, însă nu au reuşit. Ulterior, angajaţii DSE au scos cadavrele. Alte circumstanţe se stabilesc. Poliția investighează cazul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: