image
Sursa foto: Getty Images

Romelu Lukaku, ironie la adresa lui Zlatan Ibrahimovic, după câștigarea titlului! În ianuarie, l-a amenințat cu moartea

Inter a devenit campioană a Italiei cu 4 etape înainte de finalul sezonului, iar Romelu Lukaku a ținut să posteze un mesaj pe rețelele de socializare. Mai mult sau mai puțin voit, atacantul lui Inter l-a vizat pe rivalul său de la Milan, Zlatan Ibrahimovic.

"Adevăratul Dumnezeu a încoronat regele. Acum plecați-vă", a scris Lukaku pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Lukaku vine la scurt timp după cucerirea titlului cu Inter, în urma celui mai bun sezon din cariera atacantului belgian.

Lukaku a jucat în 41 de partide pentru Inter în acest sezon, în toate competițiile, și a marcat 27 de goluri. În campionat, atacantul în vârstă de 28 de ani a înscris 21 de goluri.

Anul trecut, Lukaku a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce marcase un gol în derby-ul cu Milan, în care a scris: "E un nou rege în oraș". Ibrahimovic a ținut să-i dea replica: "Milano nu a avut niciodată rege. Are un zeu (Dumnezeu)", cu aluzie la propria persoană.

Pe 26 ianuarie, în timpul meciului Inter - AC Milan 2-1, din sferturile Cupei Italiei, Romelu Lukaku și Ztatan Ibrahimovic au fost la un pas de bătaie după ce s-au înjurat și s-au jignnit chiar pe teren, dar și în drumul spre vestiare.

Cei doi foşti colegi de la Manchester United au avut un schimb dur de replici şi totul ar fi putut să degenereze dacă nu ar fi intervenit jucătorii celor două echipe.

Atacantul lui Inter şi-a ieşit din minţi şi s-a dus ameninţător spre adversarul său. Cei doi s-au ciocnit cap în cap, dar au fost despărţiţi repede de colegi. Ibrahimovic şi Lukaku au primit cartonaşul galben, însă schimbul de replici dintre cei doi a continuat.

În drumul spre vestiare, la scurt timp după conflictul iniţial, Lukaku a fost din nou extrem de iritat de afirmaţiile lui Ibrahimovic şi a vrut să sară din nou la bătaie. Belgianul a fost cu greu calmat de coechipieri.

Ulterior, în repriza secundă, Ibrahimovic a văzut al doilea galben după un fault şi a fost eliminat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: