image
Sursa foto: Getty Images

Ronaldo, dezvăluire neașteptată: Acesta a fost cel mai bun an din cariera mea; Detalii despre momentul retragerii

Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, a susţinut că nu este "obsedat" să câştige premii individuale, dar a precizat că lucrul cel mai important pentru el este să cucerească trofee alături de campioana ultimilor 7 ani din Italia.

Într-un interviu acordat cotidianului portughez Record, Ronaldo mai face o dezvăluire neasteptată: "2018 a fost cel mai bun an al meu!".

În 2018, Ronaldo a câștigat o nouă Ligă a Campionilor cu Real Madrid, apoi a semnat cu Juventus, dar a ratat câştigarea celui de-al şaselea "Balon de Aur", atribuit fostului său coechipier de pe "Bernabeu", croatul Luka Modric.

"2018 a fost cel mai bun an al carierei mele. În Serie A, adversarii mă marchează la fel de bine ca în Spania, dar aici este mai puțin spațiu, deoarece toate echipele au o apărare excelentă.

Evident, câștigarea Ligii Campionilor este un vis, dar nu trebuie să facem din asta o obsesie. Eu mă străduiesc să contribui la îndeplinirea tuturor obiectivelor", a declarat Cristiano Ronaldo, din Dubai, acolo unde și-a petrecut ultima zi a anului 2018.

Cristiano Ronaldo a fost întrebat despre momentul în care a fost primit în vestiarul echipei din Torino, apoi a precizat că momentul retragerii sale este încă departe.

"Toată lumea din Torino m-a salutat într-un mod fantastic. Toți suntem foarte buni. Nu știu când se va termina cariera mea, dar sunt bine și vreau să continui mai mulți ani", a mai spus CR7, care va participa la gala Globe Soccer Awards, ce se va desfășura la 3 ianuarie 2019.

În finalul interviului, Ronaldo a vorbit și despre zvonurile care îl dau revenit la Sporting Lisabona, in final de carieră, echipa care l-a lansat în fotbalul profesionist, dar și depre revenirea la naționala Portugaliei, pentru care nu a mai evoluat în ultimele 4 meciuri din 2018.

"Dacă mă voi întoarce la Sporting ca Nani? În fotbal nu știi niciodată... Altfel, a fost decizia corectă de a părăsi momentan naționala, dar mă voi întoarce în 2019", a conchis Cristiano Ronaldo, care a devenit portughezul cu cele mai multe goluri marcate în Serie A.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: