image
Sursa foto: Getty Images

Jucătorul olandez suspendat pe termen nelimitat, după ce și-a scuipat adversarul german

Un jucător al naţionalei Under 20 a Olandei a fost suspendat pe termen nelimitat de Federaţia Olandeză după ce şi-a scuipat un adversar în timpul meciului cu selecţionata Under 20 a Germaniei, de vineri.

Fundaşul batavilor, Jordan Teze, l-a luat la ţintă pe căpitanul Germaniei, Salih Ozcan, în meciul încheiat la egalitate, 1-1.

"E cel mai urât lucru pe care i-l poţi face unui adversar, nu putem tolera aşa ceva", a fost comunicatul Federaţiei din Olanda.

"Credem că un astfel de comportament nu are ce căuta pe terenul de fotbal, mai ales la un jucător care evoluează pentru ţara lui", l-a pus la zid pe jucătorul de la tineretul lui PSV Eindhoven şi selecţionerul naţionalei Under 20 a Olandei, Bert Konterman.

Teze, precum Rijkaard în urmă cu 28 de ani

Presa germană a comparat deja incidentul cu cel de la Cupa Mondială din 1990, când Frank Rijkaard l-a scuipat pe Rudi Voller în timpul meciului dintre Olanda şi Republica Federală Germania.

Şi în sezonul trecut din Cupa Italiei am avut parte de un astfel de episod nedorit în semifinala dintre Lazio şi Milan, unde Sergej Milinkovic-Savic a fost "victima" lui Suso.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: