image
Sursa foto: Profimedia

Aguero a povestit, cu mult umor, operația la inimă: "M-a întrebat dacă mă doare, apoi și-a dat seama că nu taie bine!"

Sergio Aguero (33 de ani) s-a retras forțat din fotbal după ce a fost diagnosticat cu artimie cardiacă, însă argentinianul nu s-a lăsat prea afectat de faptul că și-a încheiat cariera mai rapid decât trebuia.

Fostul atacant al Barcelonei are acum mai mult timp liber pentru viața personală, astfel că a început să facă streaming mult mai des pe platforma Twitch, unde comunică degajat cu fanii săi.

În cel mai recent stream, atacantul a povestit cu umor momentul când a trebuit să i se implementeze un cip la inimă, care să-i monitorizeze în permanență ritmul cardiac. Argentinianul a făcut haz de necaz și a spus că, de când are cip, se simte ca un supererou.

"Când s-a întâmplat, am crezut că nu e nimic și că voi fi bine. Dar când am mers la spital și m-au lăsat singur într-o cameră mică plină de monitoare, am realizat că ceva nu e în regulă.

După două zile de spitalizare, am început să am emoții. Am un cip la inimă. Noaptea arunc cu lumini colorate, sunt Ironman. Am un cip, e o nebunie. Și dacă îmi crește ritmul inimii, doctorul e avertizat imediat.

Doctorul mi-a zis să vin joi la el, pentru că trebuie să-mi pună un cip. A pregătit acul, m-a înțepat și după un timp văd vă scoate un cuțit mic.

M-a întrebat dacă mă doare, apoi și-a dat seama că nu taie bine și l-a schimbat. Ca atunci când mănânci friptură și ai nevoie de un cuțit zimțat", a povestit argentinianul, conform American Post.

Deși și-a încheiat cariera, Kun Aguero are în continuare un stil de viață din care sportul nu lipsește și, chiar dacă o face cu moderație, fostul jucător de la Manchester City și-a găsit noi pasiuni.

Pe paginile de socializare, Aguero a distribuit mai multe imagini prin care își ține fanii la curent cu activitatea sa. Printre acestea, argentinianul apare pe terenul de tenis și pe cel de golf.

Ultima pasiune a argentinianului este însă pescuitul. Aflat încă în Argentina unde a călătorit pentru a-și petrece sărbătorile alături de apropiații săi, Aguero s-a filmat în barcă, în timpul unei partide de pescuit, iar urmăritorii săi i-au putut admira captura.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: