image
Sursa foto: Bale, Zidane, Real

Pleacă Bale de la Real? Ce s-a întâmplat în vestiar, la pauza returului cu Juventus

Un moment tensionat a avut loc la pauza meciului dintre Real Madrid și Juventus (1-3), în returul sferturilor UEFA Champions League. O reacție avută de Gareth Bale a dus la decizia lui Zinedine Zidane de a-l schimba cu Lucas Vazquez.

”Galacticii” erau conduși cu 2-0 la pauză de Juventus și păreau să piardă o calificare ca și obținută după victoria de la Torino (3-0). Cristiano Ronaldo le-a cerut coechipierilor să joace mai agresiv și să facă tot posibilul să salveze calificarea, ținând un discurs în vestiar.

Conform as.com, citat de digisport.ro, în acel moment, Bale a zâmbit, iar imaginea a fost surprinsă de Zidane, care l-a trimis imediat la încălzire pe Lucas Vazquez, cel care a și obținut penalty-ul din prelungiri, care a dus la calificarea în semifinalele Ligii. Zidane l-a pedepsit astfel pe fostul jucător al lui Tottenham pentru atitudinea avută.

Jocul lui Bale nu a fost unul convingător: a avut un singur șut pe cadrul porții, unul respins de Gianluigi Buffon, și o reluare cu călcâiul, în aceeași fază. De asemenea, el a pierdut și șanse mingi în primul act.

După acest episod, Bale nu a făcut parte din lotul deplasat la Malaga (2-1) și a fost doar pe bancă în duelul cu Athletic Bilbao (1-1), de pe ”Santiago Bernabeu”.

Astfel, sunt șanse foarte mari ca Bale să plece în această vară. Inter și Manchester United sunt doar două dintre echipele care îl doresc pe galezul de 28 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: