image
Sursa foto: Profimedia

Skysports a făcut anunțul: Clubul din Premier League favorit să-l transfere pe Neymar

Neymar (30 de ani) nu mai este sigur de locul său în lotul celor de la PSG în sezonul viitor, asta după ce campiona Franței dorește să-și schimbe strategia în privința jucătorilor.

Brazilianul pare a fi una dintre victimele deciziilor pe care urmează să le ia noul director sportiv al echipei, Luis Campos.

Conducătorii lui PSG nu sunt deranjați de posibilitatea ca Neymar să fie vândut în această vară.

Englezii de la Skysports anunță că pentru fotbalistul sud-american cei de la Chelsea sunt favoriți în cazul plecării sale de la PSG.

Sosit la PSG chiar de la Barcelona, în anul 2017, Neymar a fost propus și formației de pe Camp Nou, anunță jurnaliștii de la "El Chiringuito”. Gruparea de pe "Parc des Princes" i-a fixat un preț de "criză" starului brazilian, în schimbul căruia au solicitat "doar" 50 de milioane de euro.

Cu toate acestea, Barcelona a refuzat această afacere, asta deoarece principala țintă a lui Xavi rămâne Robert Lewandowski. Deși suma cerută pentru Neymar este una care poate fi suportată de multe dintre echipele din Europa, salariul uriaș al brazilianului reprezintă cea mai mare problemă în momentul de față.

Wagner Ribeiro, fost agent al lui Neymar, a dezvăluit că starul brazilian nu se gândește să plece de la PSG, iar marele său obiectiv este să câștige UEFA Champions cu echipa franceză.

În plus, Neymar este încântat de proiectul clubului parizian, care i-a prelungit contractul starului francez Kylian Mbappe și vrea să îmbunătățească lotul de jucători.

“Neymar are un vis: să câștige Champions League cu PSG. În ciuda tuturor zvonurilor privind o eventuală plecare, este foarte motivat și nu se va opri până când va îndeplini acest obiectiv. Evident că îi place proiectul de la PSG. Cu fiecare an, Nasser Al Khelaifi îmbunătățește echipa în toate zonele. Vor să aibă cei mai buni jucători la PSG.

Cred că Vinicius, Neymar, Antony și Paqueta vor fi starurile Braziliei la Cupa Mondială din Qatar”, a spus Wagner Ribeiro, într-un interviu pentru goal.com.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: