image
Sursa foto: Getty Images

Golurile lui au venit din faze fixe, penalty-uri sau greşeli". Prestaţiile lui Ronaldo la CM, contestate

Cristiano Ronaldo este starul Cupei Mondiale până acum, după ce a marcat 4 goluri în primele două meciuri, cu Spania şi Maroc, însă nu toată lumea e impresionată de prestaţiile portughezului în Rusia.

Cesc Fabregas spune că fanii trebuie să-şi ţină entuziasmul în frâu când vine vorba despre cifrele lui Ronaldo la această ediţie a Cupei Mondiale. Fostul jucător al Barcelonei spune că niciunul dintre golurile starului de la Real Madrid nu a avut ceva special.

"Este unul dintre numele mari din Rusia şi are un început foarte bun la Cupa Mondială, din punct de vedere al numărului de goluri marcate. Da, joacă bine, dar dacă te uiţi atent la ce a făcut, a înscris unul din penalty, un altul din lovitură liberă, un gol în urma unui corner şi unul cu un şut pe care David De Gea ar fi trebuit să-l apere.

Nu se poate spune că Portugalia a oferit un fotbal bazat pe combinaţii extraordinare pentru a marca nişte goluri spectaculoase. Sigur că trebuie să i se dea credit, dar golurile lui au venit din faze fixe, penalty-uri sau greşeli", a declarat mijlocaşul lui Chelsea.

Potugalia se află în aceeaşi grupă cu Spania, împotriva căreia a obţinut un egal, scor 3-3, toate golurile lusitanilor fiind înscrise de Ronaldo. Campioana Europei s-a impus apoi cu 1-0 în faţa Marocului, evident, prin reuşita fotbalistului de 33 de ani, şi mai are de jucat cu Iran, luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: