image
Sursa foto: playtech.ro

Prezicerile astrale pentru astăzi, 3 iulie

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 3 iulie.

Berbec

Ai ocazia de a analiza, dacă vei dori acest lucru, cauzele problemelor apărute în relațiile cu cei dragi și de a ajunge la concluzii mult mai constructive.

Taur

Poți descoperi, dacă ești interesat, motivele care au stat la baza revoltei celor din familie împotriva unor soluții propuse de tine, pe care tu le credeai foarte bune.

Gemeni

Ai șansa de a afla, cu multă răbdare și la fel de multă diplomație, de ce unii dintre cei din anturajul apropiat au ales să se îndepărteze de tine.

Rac

Este o zi care conține multe mistere, dar pe unele dintre ele le vei putea dezlega, dacă vei fi sincer interesat de părerile celorlalți despre problemele pe care vrei să le clarifici.

Leu

Ești preocupat de propriile probleme și e mult mai bine așa, mai ales că multe dintre întrebările la care trebuie să găsești un răspuns au fost generate de partenerii cei mai importanți.

Fecioară

Te poți bucura de o primire călduroasă din partea prietenilor care vin către tine și cu propuneri menite să îți sublinieze calitățile pe care s-ar părea că le-ai cam uitat.

Balanță

Te simți mai bine astăzi și datorită unei atitudini mai senine față de probleme, în general, dar și pentru că îți regăsești răbdarea și eleganța în exprimare.

Scorpion

Ai acum ocazia de a reveni la gânduri mai bune legate de cei dragi, de a le recunoaște drepturile și de a le respecta de-adevăratelea.

Săgetător

Îți regăsești vigoarea și bunăvoința printr-o retragere strategică în familie sau în mediul intim, acolo unde ești doar tu cu gândurile tale.

Capricorn

Ar fi bine să ții cont de sugestiile unor apropiați, chiar dacă nu sunt foarte raționale sau clare, așa cum consideri tu că ar trebui să fie.

Vărsător

Pentru binele tuturor, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ții cont de părerile și dorințele partenerului de cuplu ca să nu se acumuleze și mai multe frustrări, la amândoi.

Pești

Ți se potrivește invitația acestei zile la adoptarea unei atitudini mai senine, mai generoase față de orice problemă, ca să eviți consumul suplimentar inutil.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: