image
Sursa foto: rețele de socializare

La un an după tragedia de la Atrium, când un bărbat a fost ucis în bătaie de sportivi K1, dosarul bate pasul pe loc

Martori au fost mulți, dar nimeni nu știe cine a dat lovitura fatală. La aproape un an de la bătaia din fața unui club de noapte, în rezultatul căreia a murit Serghei Bejenari, vinovatul este încă necunoscut. Potrivit avocatului familiei victimei, deși au fost audiați opt martori, tabloul infracțiunii este incomplet.

O ședință în acest dosar a fost planificată pentru astăzi, însă a fost amânată pe motiv că acuzatorul de stat era antrenat la un alt proces, la Curtea de Apel Chișinău.

Statut de inculpat au doi luptătorilor K-1, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru. Ambii au fost reținuți în urma bătăii de la Discoteca „Edgo”, din noaptea de 18 spre 19 mai anul trecut, soldată cu decesul lui Serghei Bejenari.

După mai multe luni de detenție, cei doi au fost scoși din izolator și plasați în arest la domiciliu. Învinuiți pentru ”huliganism, vătămare intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii, comisă de mai multe persoane, soldată cu decesul unui om”, Aurel Ignat și Mihai Pârgaru riscă până la 15 ani de închisoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: