image
Sursa foto: Getty Images

Francezii continuă să râdă de Courtois, după declaraţiile de după semifinala cu Franţa: Ultima glumă venită din Hexagon

Portarul naţionalei de fotbal a Belgiei, Thibaut Courtois, continuă să fie ironizat de francezi după Cupa Mondială 2018, fiindcă a criticat felul în care "les Bleus" au jucat în semifinala câştigată împotriva "diavolilor roşii" (1-0), scrie ziarul Le Soir.

Courtois este ţinta prioritară a suporterilor echipei Franţei. El a criticat fără înconjur evoluţia naţionalei antrenate de Didier Deschamps în semifinala cu Belgia. "Franţa a jucat doar antifotbal", a declarat goalkeeperul imediat după meci. Ulterior, cel care a fost ales cel mai bun portar al competiţiei şi-a cerut scuze pentru aceste afirmaţii polemice.

Cu toate acestea, la mai bine de două săptămâni de la încheierea Mondialului, francezii continuă să-i ironizeze pe "diavolii roşii". Pe reţelele de socializare, steagul Belgiei a devenit sinonim cu "ranchiună".

Dacă după Mondial un mic conflict între internauţi s-a desfăşurat timp de câteva zile pe Twitter, site-ul francez de informaţii parodice Le Gorafi a avut grijă să relanseze controversa, publicând un articol a cărui vedetă este Courtois.

"În sfârşit în vacanţă, Thibaut Courtois contestă victoria fiului său la Monopoly", titrează acest site.

"În vacanţă la Cap d'Antibes, lui Thibaut Courtois îi va fi cu siguranţă greu să uite înfrângerea cu Franţa de la Cupa Mondială. Într-adevăr, portarul echipei Belgiei a fost victima unei noi nedreptăţi la Monopoly împotriva propriului său fiu. E păcat pentru Monopoly că nu am câştigat astăzi?, a exclamat Thibaut Courtois la sfârşitul partidei", a scris Le Gorafi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: