image
Sursa foto: border.gov.md

Un bărbat a încercat să traverseze frontiera cu 13 fiole ascunse în lenjerie

Două amenzi penale riscă un cetățean al Ucrainei după ce a încercat să treacă controlul frontierei având asupra sa 13 fiole de nalbufin, soluție aflată în lista substanțelor narcotice și psihotrope. Incidentul a fost semnalat în weekend, în punctul de trecere al frontierei Otaci – Moghilev Podolsk.

Sâmbătă a fost reținut un ucrainean, care s-a apropiat la ghișeul Poliției de Frontieră, pista pietoni, pe direcția intrare în țară. În timpul verificărilor suplimentare, bărbatul în vârstă de 52 de ani a scos din lenjeria intimă două ambalaje ce conțineau 13 fiole cu inscripția de nalbufină. Audiată, persoana nu a dorit să ofere detalii despre proveniență sau posesia acelor fiole. Polițiștii de frontieră investighează cazul în continuare pentru a identifica implicarea și altor persoane întru elucidarea tuturor circumstanțelor.

Dacă se va adeveri vinovăția, ucraineanul riscă două amenzi penale, pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor fără scop de înstrăinare și acțiuni de contrabandă.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: