image
Sursa foto: facebook.com/AndreiNastase.DA

Cum comentează Andrei Năstase revenirea lui Vladimir Plahotniuc

„Așa cum a reapărut așa și va redispare”, afirmă deputatul Andrei Năstase, lider al Platformei DA și copreședinte al Blocului ACUM, despre revenirea în spațiul public a șefului PD, Vladimir Plahotniuc.

„Nimic nu poate fi mai trist pentru o țară decât să i se întoarcă călăul, să calce din nou în picioare țara și să umilească oamenii ei. Nimic nu poate fi mai rău decât să o luăm de la început, să suferim din nou și să ne întoarcem în timp! Nimic nu poate fi mai rău pentru întreaga regiune și pentru Europa, pentru securitatea tuturor decât o eventuală oficializare a relației toxice dintre criminali și complicii lor ostatici!”, a comentat Andrei Năstase.

Potrivit liderului Platformei DA, ceea ce a făcut astăzi Plahotniuc, prin ieșirea sa la rampă, a fost să arunce „încă o mănușă a persecuțiilor, a amenințărilor și răfuielii” către cei care nu vor să aibă nicio tangență cu el.

„Disperare, iată ce spun ochii lui Plahotniuc, apăruți in spatiul public după o absență de cârtiță, conspirații și intoxicare a vieții noastre cu zvonuri și vicleșuguri securiste. Așa cum a reapărut așa și va redispare acest personaj care ar trebui să citească toate comentariile oamenilor la vestea falsă sau nu cu privire la fragila-i stare de sănătate. Nu oamenii politici pe care-i ameninți ca un birjar au fost acei care au scris aceste comentarii ci cetățenii țării de ACASĂ și din DIASPORĂ, care au ajuns să te urască de moarte pentru chinul, lacrimile, sărăcia și deznădejdea la care i-ai adus în ultimii 10 ani de când conduci (violezi) această țară. Plahotniuc, am văzut cu toții că astăzi ai aruncat încă o mănușă a persecuțiilor, a amenințărilor și răfuielii cu cei care nu vor să aibă nici o relație cu tine. De ce? Pentru că tu nu ești politician, tu ești un uzurpator sinistru și un călău în sensul deplin al cuvântului. De aceea am decis cu toată fermitatea să ridicăm și această mănușă și să ne batem cu tine pînă la capăt, să facem orice, dar absolut orice ca să ajungi pe banca acuzaților și să răspunzi în fața Legii drepte pentru orice lacrimă căzută de pe obrazul acestui popor!”, a punctat Năstase.

Precizăm că astăzi șeful PD a ieșit public, după aproape două luni de absență. Acesta a spus că este „mai în formă decât oricând” și a ținut să transmită unor politicieni mesajul: „Nu vă faceți planuri prea mari sau poate deloc, pentru că nu vă las eu de capul vostru, voi avea eu grija voastră”.

Totodată, PD a lansat o invitație către PSRM pentru discuții privind formarea unei coaliții parlamentare, iar la nici 20 de minute după ce a fost lansată invitația la dialog de către PD, socialiștii au emis un comunicat de presă în care anunță că au lansat act de această propunere și că decizia va fi luată în cadrul consiliului republican al formațiunii.

Noutăţile partenerilor

comentarii: