image
Sursa foto: jurnal.md

Flăcările au curmat viața unui bărbat din Leova

Un bărbat de 56 de ani din Leova a decedat, iar altul de 65 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon și este internat în Spitalul Raional Leova. Potrivit medicilor, starea lui este satisfăcătoare. Un alt incendiu a avut loc aseară în cartierul Poșta Veche al capitalei. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Nenorocirea s-a întâmplat noaptea trecută, într-un bloc din orașul Leova, după ce camera în care se aflau cei doi bărbați a luat foc. Flăcările au mistuit bunurile materiale din odaie, iar alte apartamente nu au fost afectate, susțin pompierii. O cauză preliminară a incendiului ar fi supraîncălzirea sobei.

Totodată, într-un alt caz, a luat foc acoperișul unei case din cartierul Poșta Veche, al capitalei. Incendiul a avut loc aseară, iar din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Potrivit ofițerului de presă, al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, pompierii au fost alertați de către vecini. Două autospeciale ale salvatorilor au luptat cu flăcările mai mult de o oră. O treime din acoperiș a fost mistuit, iar deocamdată nu se cunoaște de la ce a izbucnit focul. 

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: