image
Sursa foto: Twitter

Mel Gibson va regiza drama de război „Destroyer”

Mel Gibson va regiza drama de război „Destroyer”, acesta fiind primul lui proiect de la „Hacksaw Ridge” (2016), pentru care a primit o nominalizare la Oscar.

Lungmetrajul, a cărui acţiune este plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, va fi produs de Hollywood Gang Productions, compania lui Gianni Nunnari, potrivit Variety.

Filmul are la bază cartea „Hell From the Heavens: The Epic Story of the USS Laffey and World War II’s Greatest Kamikaze Attack” a lui John Wukovits.

Scenariul a fost scris de Rosalind Ross. Povestea se desfăşoară în timpul bătăliei de la Okinawa, din aprilie 1945. Wukovitz a folosit pentru cartea lui interviuri realizate cu supravieţuitorii atacurilor, cu membri ai echipajului navei şi corespondenţa marinarilor din timpul războiului.

Mel Gibson va regiza, astfel, un nou film care are în centru războiul, după ce „Hacksaw Ridge” l-a avut ca protagonist pe medicul Desmond Doss, care a salvat zeci de soldaţi fără a se folosi de arme. Pentru regia acestui film, Gibson a primit a treia nominalizare la Oscar. În 1995, el a câştigat două prestigioase trofee, pentru „Braveheart” - „cel mai bun regizor” şi „cel mai bun film”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: