image
Sursa foto: washingtonpost.com

Actorul Pierce Brosnan a declarat că a venit timpul ca o femeie să joace rolul „Agentul 007”

Pierce Brosnan, unul dintre actorii care au interpretat celebrul personaj James Bond, a declarat că a venit momentul ca rolul ''Agentul 007'' să fie atribuit unei femei, relatează Agerpres.

Actorul din ''Die Another Day'' a spus că ''ar fi încântător'' ca rolul spionului ''007'' să fie deţinut pentru prima oară de o actriţă. ''I-am văzut pe băieţi făcând asta în ultimii 40 de ani. Daţi-vă la o parte, băieţi, şi puneţi o femeie acolo!'', a spus actorul în vârstă de 66 de ani pentru Hollywood Reporter. ''Cred că ar fi captivant, ar fi încântător'', a adăugat el.

Brosnan a precizat, însă, că producătoarea francizei, Barbara Broccoli, şi echipa acesteia nu ar agrea această idee. ''Nu cred că se va întâmpla cu (echipa lui) Broccoli. Nu cred că se va întâmpla sub conducerea lor'', a spus el.

Filmările pentru următorul film din seria ''James Bond'' se desfăşoară în Jamaica, Londra şi la Pinewood Studios din Marea Britanie.

În media au fost vehiculate informaţii potrivit cărora actriţa britanică Lashana Lynch ar prelua faimosul nume de cod al lui Bond după ce personajul părăseşte MI6 - însă ea nu va fi următoarea Bond.

''Bond este tot Bond, însă a fost înlocuit ca '007' de această femeie uimitoare", a declarat duminică o sursă pentru publicaţia Mail On Sunday.

În următoarea peliculă din serie, ''No Time to Die'', Daniel Craig şi Ana De Armas, noua "Bond girl", în vârstă de 31 de ani, vor avea la dispoziţie ''un coordonator de intimitate'' pentru a se asigura că se simt comozi în timpul scenelor de sex din noul lungmetraj al seriei James Bond, a relatat în luna mai ziarul spaniol El Pais. Producătorii filmului, Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson, au luat această decizie în epoca ''MeToo'' cu care se confruntă cinematografia.

Turnarea producţiei a fost suspendată temporar ca urmare a leziunii la gleznă suferite de protagonistul Daniel Craig, în vârstă de 51 de ani, în timpul filmărilor în Jamaica. Pe lângă această amânare, proiectul "Bond 25" s-a confruntat cu proces foarte dificil de scriere a scenariului, dar şi cu plecarea regizorului original, Danny Boyle, în urma unor dispute pe care cineastul le-a avut cu cei doi producători.

Viitorul lungmetraj din saga James Bond va fi lansat pe ecrane la 8 aprilie 2020.

Acesta este filmul cu numărul 25 din seria agentului 007.

Cary Joji Fukunaga va regiza acest lungmetraj, pe baza unui scenariu scris de Neal Purvis, Robert Wade, Scott Z. Burns şi Phoebe Waller-Bridge.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: