image
Sursa foto: Getty Images

Dacă Pogba crede că poate să facă floricele și să piardă mingea, e un idiot: Situație explozivă la Man. United

Fostul mijlocaş al lui Manchester United, Paul Ince, l-a catalogat ca "idiot" pe Paul Pogba şi susţine că antrenorul Jose Mourinho răspunde pentru ce se întâmplă pe Old Trafford, dar nu este vinovat pentru toate lucrurile rele.

Mourinho nu l-a titularizat pe Pogba în meciul de miercuri cu Arsenal (2-2) şi Paul Ince a sugerat că ar fi mai bine dacă cea mai scumpă achiziţie a lui Manchester United ar părăsi clubul.

''Pogba ar fi trebuit să fie un jucător de clasă mondială, dar pare unul mediocru. Dacă el crede că poate intra pe teren şi face mici trucuri, floricele care duc la pierderea mingii, el este un idiot. Mourinho poate fi acuzat de anumite lucruri, dar nu îl poţi acuza de toate.

Pogba nu se ajută pe el însuşi şi a fost corect să nu intre în echipă. Nimeni nu este un jucător prea mare ca să nu fie lăsat în afara echipei la United, sau cel puţin nu ar trebui să fie", a declarat, pentru The Independent, Paul Ince, care a reuşit eventul cu Manchester United în 1994.

Pogba a avut parte de o primire rezervată la intrarea sa în teren în ultimele 15 minute ale meciului cu Arsenal.

"Poţi percepe modificarea conduitei fanilor, iar atitudinea şi toleranţa lor pentru Pogba de asemenea. Nu cred că există prea mulţi fani care să fie trişti dacă Pogba va fi lăsat să plece", a adăugat Ince.

Echipa antrenată de Jose Mourinho a înregistrat trei egaluri şi un eşec în ultimele sale patru etape din Premier League. Man. United ocupă locul 8, după 15 etape, cu 23 de puncte - 18 mai puțin decât liderul Man. City.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: