image
Sursa foto: Getty Images

Super afacerea sfârșitului de an: Juventus vinde doi TITULARI pentru a-l lua pe Isco

Isco este marele vis al celor de la Juventus, iar campioana Italiei face orice pentru a și-l aconta pe mijlocașul lui Real Madrid. Potrivit Sky Sports, alb-negrii sunt gata să-i vândă pe Pjanic și Khedira pentru a face rost de bani pentru transfer.

Miralem Pjanic are o cotă de piață de 70 de milioane de euro, iar Khedira este cotat la 20 de milioane, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Clauza de reziliere a mijlocașului este una prohibitivă, 700 de milioane de euro, însă Realul ar putea să-l cedeze pentru o sumă mult mai mică, având în vedere că nici măcar suporterii nu-l mai susțin.

Zilele lui Isco pe Santiago Bernabeu sunt numărate, iar mijlocașul de 26 de ani ar putea părăsi clubul fie în această iarnă, fie la finalul sezonului. De la numirea lui Santiago Solari ca interimar, după demiterea lui Julen Lopetegui, Isco nu a jucat prea mult, așa cum își dorea.

De când Solari a preluat echipa, la finalul lunii octombrie, Isco a bifat mai puțin de o treime din totalul minutelor posibile de jucat, iar cei doi au avut divergențe atât în privat, cât și în public. Mai mult de atât, jucătorul de 26 de ani a intrat în conflict și cu fanii "albilor", care l-au apostrofat pe Bernabeu, iar Isco a reacționat și le-a adresat acestora cuvinte "grele".

Isco a fost pe gustul suporterilor și datorită calităților sale tehnice de excepție, însă acele vremuri au luat sfârșit chiar la meciul cu CSKA Moscova, din Champions League, când a refuzat să preia banderola de căpitan în momentul schimbării lui Marcelo.

Isco a ajuns la Real Madrid iunie 2013, când madrilenii au plătit 30 de milioane de euro celor de la Malaga. Mijlocașul mai are contract cu echipa blanco până în 2022, însă este urmărit îndeaproape de Arsenal, Manchester City, Milan și Napoli.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: