image
Sursa foto: Getty Images

PSG pregătește o ofertă greu de refuzat pentru Zinedine Zidane! Care este, însă, ambiția antrenorului

În ultima perioadă s-a discutat frecvent despre despărțirea lui Mauricio Pochettino (49 de ani) de PSG, iar aceste speculații au apărut ca urmare a rezultatelor sub așteptări ale echipei.

În locul antrenorului argentinian, parizienii vor să îl aducă pe banca tehnică pe fostul antrenor de la Real Madrid, Zinedine Zidane.

Potrivit Paris Fans, ”șeicii” de la Paris Saint Germain pregătesc o ofertă greu de refuzat din punct de vedere financiar de către Zizou, însă antrenorul ar fi, totuși, hotărât să ajungă la un moment dat antrenorul echipei naționale a Franței.

Fostul antrenor de la Real Madrid ar fi refuzat-o deja pe PSG în această iarnă, iar două motive au fost cele care l-au determinat să ia această decizie. Zizou nu ar fi mulțumit de ierarhia de la formația pariziană și de puterea pe care o are Leonardo în interiorul clubului.

În plus, refuzul lui Zinedine Zidane ar fi legat și de atmosfera in vestiar, pe care o consideră incompatibilă cu performanța.

Marele obiectiv al tehnicianului ar fi să ajungă pe banca echipei naționale a Franței, dar, cum rezultatele obținute cu Didier Deschamps sunt bune, șansele concretizării visului lui Zinedine Zidane sunt foarte mici.

”Echipa națională a Franței poate fi un obiectiv pentru mine mai târziu. Am spus-o deja în urmă cu 10 ani, când m-am apucat de antrenorat. Poate fi o variantă într-o bună zi.

Dar acum sunt aici. Este o chestiune de oportunitate”, spunea Zidane în urmă cu un an.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: