image
Sursa foto: Getty Images

Beșiktaș și-a pierdut răbdarea cu gafeurul Karius: Afacerea prin care turcii vor să scape de portar

Beșiktaș s-a săturat de Loris Karius, la doar trei luni de la împrumutul de la Liverpool și vrea să-l dea înapoi. Portarul german a continuat să facă gafă după gafă și în tricoul "vulturilor".

Potrivit publicației Fotomac, turcii le propun celor de la Liverpool să-l accepte înapoi pe Karius chiar în aceast iarnă și să-l împrumute în schimb pe Divock Origi, în aceleași condiții. Atacantul belgian nu prea prinde echipa, în acest sezon evoluând în doar trei meciuri oficiale, cu Huddersfield, Napoli și Steaua Roșie Belgrad.

Antrenorul Jurgen Klopp ar fi dispus să-l cedeze pe Origi, dar nu l-ar vrea înapoi pe Karius, mai ales după prestația bună a lui Alisson, care nu a primit gol în 8 dintre cele 14 meciuri jucate în acest sezon pentru "cormorani".

Cu toate că face gafă după gafă, Karius este numărul unu din poarta celor de la Beșiktaș, evoluând în 10 meciuri oficiale în acest sezon. Neamțul a gafat chiar la debutul pentru Beșiktaș, iar apoi a greșit și în meciul cu Malmo, din Europa League.

Germanul de 25 de ani a ajuns la Beșiktaș în această vară, fiind împrumutat pentru doi ani de la Liverpool, care continuă să-i plătească jumătate din salariu. Decizia împrumutului a fost luată și după ce trupa lui Klopp l-a adus pe brazilianul Alisson de la AS Roma, cu 62 de milioane de euro.

Portarul german a fost împrumutat de Liverpool la Beșiktaș după ce și-a "îngropat" echipa de mai multe ori. Cea mai gravă gafă a fost chiar în finala UEFA Champions League, unde a greșit de două ori, primind două goluri de la Real Madrid, care a și câștigat trofeul.

Transferat la Liverpool de la Mainz în 2016, Karius a bifat 49 de apariții în tricoul englezilor. În sezonul trecut, portarul a jucat în total 33 de meciuri (16 fără gol primit) pentru Liverpool, în care a primit 31 de goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: