Fără să fie vreo foarte mare surpriză, Zlatan Ibrahimovic deţine centura neagră în Taekwondo, iar suedezul a implementat tehnica învaţă din acest sport şi în modul în care se exprimă pe teren, golurile sale, unele imposibile pentru alţi fotbalişti, fiind cel mai bun exemplu în acest sens. Jucătorul lui LA Galaxy afirmă, potrivit Talk Sport, că ar avea nevoie de doar şase luni de antrenament pentru a debuta în MMA, sport pe care Conor McGregor l-a dus la un alt nivel.

Irlandezul, fost campion în UFC, a declarat într-un interviu pentru FIFA că îl respectă pe suedez, dar i-a transmis şi un avertisment: "Zlatan Ibrahimovic încearcă să fie Conor McGregor din fotbal, dar există un singur Conor McGregor! Zlatan şi Paul Pogba sunt bineveniţi să se antreneze cu mine oricând vor".

Cei doi nu ar fi primii fotbalişti care au intrat alături de irlandez în cuşcă. În 2016, în perioada în care McGregor se pregătea pentru a doua înfruntare cu Nate Diaz, Cristiano Ronaldo a urcat în celebrul octagon. În ultimul timp, McGregor s-a remarcat cu "performanţele" din afara cuştii. Săptămâna trecută el a fost arestat după ce i-a distrus telefonul unui fan.