image
Sursa foto: Facebook/Alexandru Slusari

Alexandru Slusari: Plahotniuc a suferit un eșec lamentabil la Ungheni; Majoritatea recruților săi au dezertat

Plahotniuc a suferit un eșec lamentabil la Ungheni, încercând să zădărnicească protestul organizat de Mișcarea de Rezistență Națională ACUM, afirmă vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari.

Potrivit lui Slusari, de dimineață, lângă cinematograful Patria din Ungheni, reprezentanții PD au adus circa 500 de persoane, preponderent bărbați - zilieri. Scopul lor era să nu permită desfășurarea mitingului Mișcării de Rezistență în municipiul Ungheni.

„Doar după vreo 300 de metri de drum, majoritatea recruților lui Plahotniuc… au dezertat. La destinație au ajuns vreo 50 de indivizi, care între țipetele și vuvuzelele coordonate de reprezentantul Guvernului în raionul Ungheni, ascultau atent discursurile de la mitingul nostru. La un moment dat s-a creat impresia că mercenarii, unul câte unul, trec de partea noastră, iar toate „instrumentele” de bruiaj sunt transmise polițiștilor prezenți și de această dată într-un număr extrem de impunător, majoritatea fiind aduși din capitală”, afirmă Alexandru Slusari.

„Iar când cei circa 600 -700 de oameni ai demnității au pornit în marșul împotriva dictaturii, „eroii" s-au retras, aruncând pe jos „drapelele" lor, adică pancartele cu tot felul de inscripții „strașnice”. Cea mai haioasă era „Năstase - dictator", motiv pentru care „dictatorul" a râs cu poftă împreună cu sute de cetățeni din Ungheni. De altfel „odiosul” a stat acolo la sfat și a discutat liber cu oamenii „speriați” mai mult de 3 ore! Ba, dacă stăm să ne amintim, și cu alte zeci de mii de oameni din țara, cărora le-a strâns mâinile cu sinceritate. Și a strâns multe mâini, vă asigur, căci în 3 ani am avut sute de întâlniri și proteste! Pe când „democratul" Plahotniuc probabil și la WC merge păzit de bodigarzi cu umbrele anti-glonț!”, a adăugat vicepreședintele Platformei DA.

Rezultatul zilei a fost un protest viguros a sute de ungheneni, după care a fost creat Comitetul de Rezistență împotriva dictaturii la nivel raional. „Și mai este ceva important: populația din aceasta regiune i-a aratat lui Plahotniuc cu lux de amănunte că nu-l susține chiar dacă o plătește!”, a conchis Alexandru Slusari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: