image
Sursa foto: jurnal.md

CNPF a renunțat la procurarea covoarelor pe timp de pandemie; „A fost o eroare umană”

După ce Jurnal.md a publicat știrea despre intenția Comisia Națională a Pieței Financiare de a procura opt covoare în sumă de 100.000 de lei, la câteva ore comisia a anulat achiziția.

Șeful direcției administrarea și secretariat în cadrul Comisia Națională a Pieții Financiare, Igor Pulbere, a declarat pentru jurnal.md că s-a admis o eroare umană.

„Procedura de achiziție în cauză a fost deja anulată, recunoaștem că s-a admis o eroare umană deoarece reponsabilul de achiziții publice a introdus în sistem o decizie aprobată încă în luna februarie curent. Recunoaștem că acțiunea operatorului a fost una neinspirată”, a menționat Pulbere.

Acesta susține că deocamdată nu s-a luat o decizie de reactivare a procedurii de achiziție a covoarelor după trecerea pandemiei de COVID-19.

Reamintim că pe 2 aprilie, Comisia Națională a Pieței Financiare a plasat pe site-ul achiziților publice un anunț de participare pentru procurarea a opt covoare în valoare de 100.000 lei. Potrivit anunțului, covoarele trebuie să aibă anumite dimensiuni, design și vor fi amplasate pe coridoarele comisiei, în anticameră și în sala de ședințe.

Noutăţile partenerilor

comentarii: