image
Sursa foto: Starnet

StarNet împlinește 17 ani de activitate

Compania StarNet, unul dintre operatorii de top din domeniul comunicațiilor electronice din Republica Moldova, împlinește astăzi 17 ani de la fondare.

„Pe 7 august 2003, am dat start misiunii speciale de a aduce internet rapid si de calitate în fiecare casă din Moldova și de a schimba viitorul - am reușit, având la moment rezultate extraordinare!”, spune președintele concernului StarNet, Alexandru Machedon.

„Au fost 17 ani minunați, plini de provocări și realizări frumoase. Urmează mulți alții mai buni și cu provocări mai mari. Însă, privesc încrezut și optimist spre viitor, pentru că știu că am alături cea mai bună echipă. O echipă de specialiști cum nu mai găsești în toată țara. O echipă de oameni devotați și pasionați de ceea ce fac. Oameni de la care mereu învăț ceva nou și care mă inspiră să creez lucruri mărețe”, a menționat Alexandru Machedon.

StarNet este o companie de comunicații electronice cu capital local, fondată în 2003, responsabilă social, care promovează noi tehnologii accesibile tuturor segmentelor de piață și se implică activ în viața civică.

Prin activitatea desfășurată întreprinderea contribuie la dezvoltarea economiei Republicii Moldova și la crearea de noi locuri de muncă.

„Vreau să mulțumesc fiecărui membru al familiei StarNet pentru munca excepțională pe care o depuneți. Datorită vouă, dragi clienți, StarNet continuă să cucerească noi înălțimi”, a mai spus Alexandru Machedon.

La mulți ani, StarNet!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: