image
Sursa foto: facebook

PAS a anunțat candidatul la funcția de primar de Bălți: Este originar din această regiune și cunoaște problemele bălțenilor

Partidul Acțiune și Solidaritate a confirmat că Boris Marcoci va candida la funcția de primar al municipiului Bălți. Anunțul a fost făcut pe pagina facebook a formațiunii. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinţei Biroului Permanent al PAS.

„Partidul Acţiune şi Solidaritate înţelege importanţa alegerilor anticipate din municipiul Bălţi, al doilea oraş ca importanţă din RM. Multiplele probleme ale urbei pot fi soluţionate doar de către o echipă puternică şi capabilă să înţeleagă doleanţele bălţenilor. Iată de ce, la şedinţa Biroului Permanent Naţional PAS din 20 septembrie 2021 din partea formaţiunii a fost înaintată candidatura deputatului Boris Marcoci”, se arată în comunicatul PAS.

Boris Marcoci este originar din această regiune, cunoaște problemele cu care se confruntă locuitorii din municipiul Bălți și este o persoană cunoscută şi apreciată, se mai spune în comunicat. Totodată PAS anunță că va desfășura o campanie în care să-i convingă pe locuitorii municipiului că merită să trăiască într-un oraş curat, comod şi primitor.

Amintim că, alegerile locale noi pentru funcția de primar al municipiului Bălți vor avea loc la 21 noiembrie. Alegerile au loc după ce fostul primar Renato Usatîi a demisionat din funcție.

Noutăţile partenerilor

comentarii: