image
Sursa foto: Getty Images

Liverpool, pregătită să dea lovitura pe piața transferurilor. Fotbalistul cerut cu insistență de Jurgen Klopp

Liverpool ar putea da lovitura pe piața transferurilor, fiind aproape să transfere un fotbalist cotat la 40 de milioane de euro.

Trupa lui Jurgen Klopp este una dintre cele mai puternice ale lumii, însă tehnicianul german caută să mai întărească lotul "cormoranilor".

Conform celor de la Marca, Liverpool e gata să-l transfere pe columbianul Luis Diaz, de la FC Porto. Acesta ar servi ca un înlocuitor perfect pentru Sadio Mane, care este plecat la Cupa Africii, dar ar reprezenta o variantă viabilă și în momentul în care senegalezul revine, având în vedere forma mai slabă din acest sezon.

Acesta a devenit în ultimul an și jumătate cel mai bun fotbalist al lui Porto și lusitanii nu vor să-l vândă foarte ușor, anunță presa din Columbia. Prețul său pentru un transfer în iarnă ar fi de 80 de milioane de euro, nenegociabil, având în vedere că aceasta este clauza de reziliere a contractului.

Totuși, se pare că Jurgen Klopp insistă pentru transferul lui Diaz, iar anumite surse vorbesc de o posibilă înțelegere pentru suma de 70 de milioane de euro.

FC Porto este pe primul loc în campionatul Portugaliei, cu 41 de puncte, la egalitate cu Sporting Lisabona, campioana en-titre.

Trupa lui Sergio Conceicao pare a fi o "nucă tare" în acest sezon, iar acest fapt i se datorează în mare parte și lui Luis Diaz, atacantul columbian de 24 de ani.

Adus în 2019 din țara natală, de la FC Junior, Luis Diaz a devenit încet dar sigur omul numărul 1 din atacul lui FC Porto. În actualul sezon, acesta are 24 de meciuri în care a marcat de 14 ori și a reușit să dea și 5 pase decisive.

Fanii grupării sunt convinși că acesta poate avea o carieră de succes la un nume mare al Europei, exact cum au avut și alți doi compatrioți trecuți pe la FC Porto, Radamel Falcao și James Rodriguez.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: