image
Sursa foto: Profimedia

Messi, mesaj emoționant la un an după moartea lui Maradona: "Mereu mă gândesc că îl voi vedea la TV"

Diego Maradona a decedat la data de 25 noiembrie 2020, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, iar conaționalul Leo Messi a transmis un mesaj emoționant, la un an distanță după vestea care a întristat lumea fotbalului.

Messi (34 de ani) a acordat un interviu pentru Marca, iar printre subiectele abordate de actualul atacant al lui Paris Saint-Germain a fost și cel legat de moartea lui Diego Maradona din urmă cu fix un an.

"La Pulga" a fost vizibil emoționat când a vorbit despre Maradona și a spus că mereu are sentimentul că îl va revedea la un moment dat.

"Mi se pare incredibil că a trecut un an de când nu mai este, iar acum, Argentina, după atât de mulți ani, este din nou campioană. E un sentiment ciudat.

Mereu mă gândesc că, la un moment dat, îl voi vedea la TV oferind un interviu sau dându-și cu părerea despre ceva. A trecut mult timp, dar pare că a fost ieri când s-a întâmplat. Voi păstra întotdeauna cele mai frumoase amintiri alături de el", a spus Messi, pentru Marca, citat de Infobae.

Leo Messi, un apropiat al lui Maradona, a fost elevul lui "El Pibe D'Oro" la naționala Argentinei, în perioada 2008-2010. Cu sau fără voia lor, cei doi au fost incluși de nenumărate ori în dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume.

Diego Maradona a murit pe 25 noiembrie 2020, la câteva zile după ce a fost operat pe creier. Chiar dacă a ieșit din spital și părea bine, fostul campion mondial a murit din cauza unui stop cardiac.

Maradona se lupta cu depresia, dar și cu dependența de alcool. După operația pe creier, ”El Pibe D'oro” a fost externat și se afla la casa lui din Tigre, acolo unde era îngrijit de familie.

La un moment dat i s-a făcut rău. Imediat au fost chemate mai multe ambulanțe, care i-au acordat ajutor la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Ancheta în cazul morții lui Maradona nu este nici acum finalizată.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: