image
Sursa foto: Getty Images

Solari dă vina pe accidentarea lui Bale, după remiza de la Villareal: Ce s-a întâmplat cu galezul

Dubla lui Santi Cazorla a adus lui Villarreal un punct după duelul cu Real Madrid, scor 2-2. Antrenorul campioanei europene, Santiago Solari, a declarat că accidentarea lui Gareth Bale, din prima repriză, a costat trupa blanco victoria în restanța etapei a 17-a, care s-a disputat la finalul lui 2018.

Scorul a fost deschis de Cazorla, dar Karim Benzema și Raphael Varane au adus-o repede în avantaj pe Real, care a terminat in avantaj prima repriza. După pauză, Solari a fost nevoit să înceapă repriza fără Gareth Bale, pe care l-a înlocuit cu Isco. Galezul a fost contrat tare în minutul 39, a decis să continue meciul, dar nu a mai putut reveni de la cabine, probabil la indicația medicilor.

"Am avut victoria în mâna noastră și am vrut să închid meciul, dar adversarii au revenit și au obținut remiza. Au jucat foarte ofensiv, evoluau acasă și aveau nevoie de puncte", a declarat Solari.

"Accidentarea lui Gareth ne-a costat, deoarece am pierdut acea parte pentru contraatac, iar Gareth este un specialist în asta. Am văzut ce s-a întâmplat - a fost contrat la o minge și a simțit ceva. A continuat, dar nu a mai reușit asta și în repriza secundă", a mai spus Solari.

Balonul de Aur, Luka Modric, a fost un alt jucator cheie la care Solari a trebuit sa renunțe după 64 de minute, înlocuit, cu tânărul Federico Valverde. Solari a explicat că Modric nu s-a aflat în cea mai bună formă, venind după o răceală, și a urmărit mai mereu momentul potrivit pentru a-l schimba pe croat.

"Luka se recuperează după o gripă și asta a fost tot ce a putut să ofere în acest meci. Am fost mulțumit că a reușit să stea pe teren o oră, iar introducerea lui Valverde ne-a dat o mai mare energie", a mai spus Solari.

În urma acestei remize, Real Madrid rămâne pe locul al patrulea, cu 30 de puncte, în timp ce Villarreal se află abia locul al 17-lea, cu 16 puncte.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: