image
Sursa foto: Getty Images

Dani Alves poate reveni în Primera Division

Dani Alves poate fi protagonistul unei reveniri de senzaţie la Sevilla, după zece ani. Paris Saint Germain l-ar fi oferit pe fundaşul brazilian la gruparea andaluză, potrivit jurnaliştilor catalani de la Sport.

Fundaşul în vârstă de 35 de ani n-ar fi în planurile noului antrenor al lui PSG, Thomas Tuchel, mai ales după accidentarea la genunchi în urma căruia brazilianul a ratat Cupa Mondială din această vară, din Rusia.

Alves mai are un an de contract cu PSG, unde a sosit anul trecut, de la Juventus, şi este cel mai bun prieten din lot al starului parizienilor, Neymar, cu care a fost coleg şi la Barcelona.

Dani Alves a jucat 14 ani în Primera Division, dintre care şase la Sevilla. A jucat 250 de meciuri şi a marcat 16 goluri, în toate competiţiile, pentru andaluzi, între 2002 şi 2008. A cucerit cinci trofee cu gruparea de pe Ramon Sanchez Pizuan: două Cupe UEFA, Supercupa Europei, Cupa şi Supercupa Spaniei.

Apărătorul brazilian a fost vândut de Sevilla la Barcelona pentru 41,5 milioane de euro şi a scris apoi istorie în tricoul catalanilor: a cucerit 23 de trofee în opt ani, printre care trei Ligi ale Campionilor şi şase titluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: