image
Sursa foto: Getty Images

Paul Pogba, prioritatea lui Zidane: Pe cine vrea să cedeze Real Madrid în schimbul francezului

Real Madrid are două nume mari pe lista de transferuri din această vară: Paul Pogba şi Eden Hazard. Dacă belgianul de la Chelsea este o ţintă mai veche, Pogba a devenit o prioritate pentru Zinedine Zidane, după ce linia de mijloc a galacticilor nu-l mulţumeste pe deplin.

Kroos şi Modric sunt în scădere de formă şi ar putea părăsi Santiago Bernabeu, astfel că aducerea unui jucător dominant în jocul madrilenilor devine crucială. De obicei evaziv când vine vorba de achiziţii, Zidane a surprins pe toată lumea când a declarat fără ezitare că dacă Pogba doreşte să joace la Real, este binevenit.

Afirmaţia lui Zidane a confirmat faptul că Real pune la cale mutarea de mai mult timp. Gruparea blanco a demarat discuţiile încercând să profite de conflictul dintre Pogba şi managerul de atunci al lui Manchester United, Jose Mourinho.

Mai mult, presa din Anglia a dezvăluit că impresarul jucătorului, Mino Raiola, i-a promis francezului, atunci când a semnat cu United, că din 2019 va juca în La Liga. Iar acum 2 săptămâni, în timp ce era la naţionala Franţei, Pogba a dat de înţeles că i-ar plăcea să îmbrace tricoul unuia din cele mai mari cluburi din lume şi să joace sub comanda lui Zidane.

Numirea lui Ole Gunnar Solskjaer la gruparea depe Old Trafford a schimbat însă raportul de forţe. Pogba şi-a revenit şi a început să fie motorul echipei, iar norvegianul nu este dispus să renunţe aşa uşor la unul din cei mai importanţi jucători ai săi. "Paul este fericit aici, eu cred că va face parte din viitorul lui United", au fost vorbele lui Solskjaer.

Englezii ar putea fi înduplecaţi de o ofertă interesantă: Gareth Bale plus o sumă importantă pentru cedarea lui Paul Pogba. Galezul este pe picior de plecare de pe Bernabeu , iar Manchester United l-a dorit mereu pe Bale, după ce l-a pierdut pe Cristiano Ronaldo. Iar din punct de vedere al salariului, toată lumea ar fi mulţumită - Bale şi Pogba încasează aceeaşi sumă, 14 milioane de euro anual.

sursa: digisport.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: