image
Sursa foto: jurnal.md

Dinu Plângău, candidatul ACUM, BĂTUT în fața inspectoratului de poliție Edineț

Președintele Organizației de Tineret a Platformei Demnitate și Adevăr, Dinu Plângău, candidatul ACUM Platforma DA și PAS pe circumscripția nr. 3 Edineț, a fost bătut astăzi chiar în fața Inspectoratului de Poliție Edineț și în prezența polițiștilor de trei persoane necunoscute. Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 12:25. Poliția din Edineț a confirmat informația pentru Jurnal.md.

„În atenția presei, ambasadelor acreditate în Republica Moldova şi observatorilor internaționali. Astazi, în jurul orelor 12.25, după live-ul din fața comisariatului de poliție Edineț, am fost bătut chiar pe scările poliției de trei persoane necunoscute în prezența poliției. Indivizii m-au lovit, amenințat cu rafuială fizică şi îndemnat să părăsesc Edinețul. Acum sunt în drum spre spital pentru examinarea gravității leziunilor corporale, după ce am depus o plângere la polițiştii care nu au reacționat în nici un fel la agresiunile persoanelor şi i-au lăsat să plece", a scris Dinu Plângău pe pagina sa de facebook.

Contactată de Jurnal.md, Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Edineț, a confirmat cazul. Potrivit poliției, Dinu Plângău a fost agresat de trei persoane necunoscute care au fugit de la fața locului.

Poliția a pornit acțiuni de urmărire penală și măsuri de investigație pentru a stabili și a identifica pesoanele.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: