image
Sursa foto: Getty Images

Mesajul emoţionant al lui Cavani, după eliminarea Uruguayului de la CM 2018

Uruguay a părăsit Cupa Mondială din Rusia în sferturile de finală, după înfrângerea suferită la Nizhniy Novgorod în faţa Franţei, scor 0-2. Sud-americanii nu s-au putut baza pe eroul din optimi, Edinson Cavani, accidentat, care aurmărit de pe margine eşecul colegilor săi.

La final, atacantul lui Paris St. Germain şi-a consolat coechipierii pe teren şi, ulterior, a publicat un mesaj emoţionant pe contul său de Twitter, la scurt timp după terminarea partidei.

"Trist? Da, foarte... dar mândru şi îi mulţumesc Domnului că am trăit această experienţă, cu această familie, care e astfel şi pe teren, şi în afara lui. Sunt mândru să fiu uruguayan şi să trăiesc aceste momente. Sunt mândru pentru că totul e parte a vieţii. Trebuie să mergem mai departe, avem încă multe de trăit. Hai, Uruguay! Drumul continuă", a scris "El Matador".

Cealaltă mare vedetă a celestilor, Luis Suarez, consideră că diferenţa a fost făcută de mici detalii.

"La primul gol, am făcut o greşeală. Al doilea a venit după o minge pierdută. Până la deschiderea scorului, meciul a fost echilibrat, nicio echipă nu a fost mai bună decât cealaltă. Sunt mulţumit de parcursul nostru şi de spiritul de sacrificiu pe care l-am arătat. Am terminat între primele opt echipe ale lumii, nu e un lucru uşor de făcut", a spus jucătorul Barcelonei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: