image
Sursa foto: Getty Images

Sclavia s-a abolit de mult: Declarația zilei, despre Eden Hazard

Numele lui Eden Hazard a fost foarte vehiculat în ultimii ani pentru un transfer la Real Madrid. Asta după ce inclusiv jucătorul lui Chelsea și-a declarat de mai multe ori simpatia pentru madrileni și chiar dorința de a juca pe Santiago Bernabeu.

Fostul președinte al madrilenilor, Ramon Calderon, e convins că Chelsea nu ar trebui să se comporte astfel cu mijlocașul belgian.

"Hazard? Nu e normal să vrei să păstrezi un jucător care nu vrea să stea. Sclavia a fost abolită de mult timp. Chelsea trebuie să negocieze dacă jucătorul vrea să plece", a spus Ramon Calderon.

După ce chiar Hazard a recunoscut că visul său ar fi să joace pe Santiago Bernabeu, în Spania au apărut informații despre detaliile unei mutări cu adevărat "galactice". Apropiații clubului Real Madrid au aruncat pe piață numele lui Eden Hazard ca fiind următorul transfer galactic pe care îl va realiza Florentino Perez.

Totul ar fi însă doar o "perdea de fum", potrvit unei părți a presei spaniole. De asemenea, în presa engleză a apărut informația că Roman Abramovich ar plănui să-i ofere și o mărire de salariu, iar odată cu aceasta un nou contract, actualul înțelegere fiind scadentă în vara lui 2020.

Hazard, care joacă la Chelsea din 2012, este cotat în prezent la 120 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: