image
Sursa foto: Le Figaro

Unai Emery dezvăluie: "Mbappe a vrut să meargă la Real sau Barcelona!"

Unai Emery va pleca la finalul sezonului de la PSG. Într-un interviu acordat canalului de televiziune SFR Sport 1, tehnicianul a dezvăluit că gruparea din capitala Franţei nu a fost prima opţiune pentru Kylian Mbappe.

"Când m-am întâlnit cu Mbappe şi tatăl său, fotbalistul mi-a spus că vrea să meargă la Real sau Barcelona. Eu i-am spus că ar fi mai bine pentru el să rămână în Ligue 1. Şi francezii ar trebui să fie mulţumiţi că a rămas aici. Pentru că jucători ca el pleacă, de regulă, în Anglia sau Spania. Benzema a făcut carieră în Spania. E în regulă? Nu!", a spus Unai Emery.

În vara anului trecut, șeicii de pe Parc des Princes au făcut cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce au achitat Barcelonei 222 de milioane de euro pentru brazilianul Neymar. A urmat apoi acontarea lui Mbappe de la AS Monaco, însă PSG îl folosește pe atacantul de 19 ani doar sub formă de împrumut, până la finalul sezonului, când va trebui să le achite monegascilor 180 de milioane de euro, conform contractului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: