image
Sursa foto: Getty Images

Mourinho continuă să ceară transferuri: Dacă nu îmbunătăţim lotul, urmează un an dificil

Tehnicianul portughez, Jose Mourinho a făcut câteva declaraţii în ultima perioadă legate de transferurile grupării de pe Old Trafford. Pentru Manchester United TV, Mourinho a reacţionat din nou şi a avertizat asupra subţirimii lotului din acest sezon.

”Cluburile din Premier League care sunt în competiţie cu noi sunt realmente puternice. Chelsea, Tottenham, Manchester City au loturi foarte bune ... altele, investesc masiv cum o face mai nou Liverpool, care cumpără tot. Dacă nu ne îmbunătăţim lotul, urmează un sezon foarte dificil pentru noi!” a explicat Mourinho pentru televiziunea MUTV.

Legat de solicitările făcute de antrenor oficialilor clubului, Mourinho a precizat: ”Preşedintele meu (n.r Ed Woodward) ştie ce îmi doresc de mult timp. Şi ştiu că face tot posibilul pentru a-mi îndeplini dorinţele. Probabil că trebuie să mai aştept câteva zile pentru a afla ce se va întampla” a mai declarat antrenorul în vârstă de 55 de ani.United a adus în această vară doar trei jucători: brazilianul Fred, fundaşul dreapta Diego Dalot şi portarul de rezervă Lee Grant. ”Diavolii” doresc se pare să transfere un fundaş central (Alderweireld, Yerry Mina şi Harry Maguire sunt favoriţii antrenorului), dar şi un fotbalist dezechilibrant, aşa cum este Willian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: