image
Sursa foto: Getty Images

Pogba nu se gândeşte la revenirea la Juventus: Sunt fericit la Manchester United

Paul Pogba nu are "niciun regret" că a părăsit-o pe Juventus pentru a se întoarce la Manchester United, în 2016, pentru 105 milioane de euro, transfer record la momentul respectiv. E afirmaţia "internaţionalului" francez înaintea meciului dintre fosta şi actuala sa formaţie, programat miercuri seara la Torino, în Liga Campionilor.

"Am eu un aer trist? Desigur că sunt fericit să port acest tricou. Sunt cu adevărat mulţumit că m-am întors la Manchester United", a spus campionul mondial francez.

În privinţa relaţiilor tensionate cu antrenorul Jose Mourinho, care i-a retras banderola de vicecăpitan, mijlocaşul francez a negat existenţa oricărei animozităţi între el şi portughez.

"Nu m-a afectat acest lucru. Joc în continuare şi sunt cu adevărat mulţumit că joc. Antrenorul este cel care decide cine va fi căpitan. Dacă retrage banderola, acest lucru nu schimbă nimic pentru mine. Vreau doar să joc, să am performanţe, să dau tot ce am mai bun echipei, fanilor şi clubului, asta-i tot", a mai declarat Paul Pogba.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: