image
Sursa foto: Getty Images

Un star din UFC a devastat o cameră de hotel şi apoi a furat un taxi: Poliţiştii l-au prins imediat

Darren Till, un luptător cunoscut în rândul fanilor UFC, a fost arestat în Tenerife după ce a devastat o cameră de hotel şi a furat un taxi.

Darren Till a trecut peste statutul de star UFC şi a coborât la nivelul unui infractor de rând. Publicaţia El Dia scrie că luptătorul în vârstă de 26 de ani a fost arestat după o serie de fapte condamnabile. Sursa citată susţine că, mai întâi, Darrel Till şi prietenii săi au fost evacuaţi dintr-un hotel după ce aceştia au spart mobila din camere şi s-au jucat cu stingătoarele de incendiu.

După ce au fost daţi afară din hotel, sportivul şi apropiaţii săi au încercat să se cazeze într-un hotel din aceeaşi zonă, dar n-au avut succes. În acel moment, bărbaţii au chemat un taxi care să vină să-i transporte la un alt hotel. În timp ce şoferul încărca bagajele în portbagaj, Darren Till şi încă un bărbat s-au urcat în taxi şi au demarat.

Nu după mult timp, cei doi au fost opriţi de poliţie şi arestaţi. Potrivit celor de la El Dia, poliştii au fost uimiţi când au constatat că unul dintre bărbaţii arestaţi este Darren Till, pe care-l ştiau din galele UFC transmise în Spania.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: