image
Sursa foto: captură video

Ilan Șor, dat în urmărire internațională, a apărut într-un live pe facebook cu ocazia Zilei Independenței RM

Fostul primar de Orhei, Ilan Șor, dat în urmărire națională și internațională la data de 30 iulie curent pentru trecerea ilegală a frontierei de stat și încălcarea măsurii preventive a controlului judiciar, a apărut într-un live pe pagina de facebook cu ocazia Zilei Independeței Republicii Moldova.

„Cu părere de rău, anume în această zi și la această aniversare țara noastră este supusă celor mai dificile încercări. Nu poate să fie independentă o țară în care președintele țării afirmă că a luat mită un milion de dolari de la un alt stat și continuă să ocupe fotoliul de președinte. Nu poate fi o țară independentă atunci când prim-ministrul care afirmă că se luptă cu corupția, face coaliție cu cei corupți”, spune fostul primar de Orhei.

„Vă promit că în timpul apropiat vom construi împreună o țară cu adevărat independentă”, a mai declarat Ilan Șor.

Ilan Șor a fost anunțat în căutare națională și internațională la data de 30 iulie curent că către Ministerul Afacerilor Interne după ce Curtea de Apel Cahul a emis pe numele acestuia mandat de arest pe motiv că acesta a încălcat măsura preventivă controlul judiciar.

Totodată a fost aplicat sechestru pe mai multe bunuri care aparțin lui Ilan Șor.

Între timp, Procuratura municipiului Chişinău a anunțat pe 16 iulie că fostul primar de Orhei este cercetat și pentru trecerea ilegală a frontierei de stat.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: