image
Sursa foto: digisport.ro

Orgie în hotelul lui Leo Messi: Peste 100 de femei se vor uni în acest paradis; Petrecere sexuală de 4 zile

Hotelul de lux deţinut de Lionel Messi în Ibiza va fi, timp de patru zile, gazda unei petreceri organizate pentru lesbiene de un club exclusivist, Skirt Club, care are peste 10.000 de membri cu diferite orientări sexuale.

Clubul s-a specializat în astfel de evenimente în întreaga lume, La astfel de petreceri, telefoanele mobile sunt interzise. Uriaşa "petrecere sexuală" va începe joi şi se va încheia duminică.

"Peste 100 de femei se vor uni în acest paradis, pentru a celebra dragostea, dorinţa şi independenţa sexuală", se arată în anunţul organizatorilor, citat de The Sun.

Messi a cumpărat Hotelul Es Vive din Ibiza la începutul acestui an, în schimbul unei sume de aproximativ 30 de milioane de euro.

Stabilimentul de lux, cu o arhitectură "art deco" inspirată din anii '30, este situat la câţiva paşi de una dintre cele mai cunoscute plaje din Insulele Baleare, Figueretas.

Hotelul are 52 de camere redecorate de designerul de interioare Sean Cochrane, toate dotate cu o sală de baie în marmură. Pe acoperişul hotelului se află un Sky Bar, cu vedere spre mare.

De asemenea, în hotel există două restaurante, un spa, o sală de sport şi o piscină centrală.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: