image
Sursa foto: flickr.com

Vedetele Instagramului moldovenesc își scot hainele la vânzare pentru a ajuta o micuță și o femeie bolnave de cancer

Atunci când vrei să faci o faptă bună nu trebuie numaidecât să fii bogat, poți vinde o haină care e uitată de mult prin dulapuri, iar banii câștigați să-i donezi celor care au mai mare nevoie. Asta s-au gândit vedetele instagramului de la noi din țară, care au hotărât să facă o revizie prin garderobe și să-și scoată straiele la vânzare pentru cauze nobile.

Astfel, în acest weekend, la Chișinău, vor avea loc două târguri de caritate.

Toți doritorii să pună umărul la o faptă bună sunt invitați să dea o fugă la târg pe data de 15 și 16 decembrie, între orele 11:00-15:00, pe strada Pușkin 14..

Suma de bani adunată la târgul de pe 15 decembrie va fi donată Victoriei Tisovscaia, de 27 de ani, care crește singură doi copii, dintre care unul este paralizat. La întrebarea „De ce ajutor aveți nevoie?”, Victoria a răspuns: „Scutece pentru fiul meu și reparație în pereții de lut unde trăim...”.

Iar banii adunați la târgul de pe data de 16 decembrie, unde vedetele cu copii vor vinde hainele copiilor lor, vor merge la o fetiță de doar un anișor. Micuța Gabriela Cotoman a fost diagnosticată cu cancer și are nevoie acum de o operație costisitoare.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: