image
Sursa foto: Getty Images

"Aici nu se va simți a treia roată la căruță!" Cei de la Real Madrid garantează transferul lui Kylian Mbappe

Kylian Mbappe (22 de ani) este cel mai bun fotbalist al lui PSG în acest sezon, dar parizienii îl vor pierde gratis în vară, dacă lucrurile nu iau o turnură neașteptată.

Contractul campionului mondial expiră la finalul sezonului și Mbappe deja s-ar fi decis să plece gratis la Real Madrid, deși conducerea de pe Parc des Princes încă mai încearcă să îl convingă să semneze o prelungire, măcar pentru a pleca în schimbul unei sume de bani.

În tabăra cealaltă, cei de la vicecampioana Spaniei sunt siguri de faptul că Mbappe va veni gratis pe Santiago Bernabeu. Surse din cadrul clubului madrilen au vorbit pentru cotidianul spaniol AS și s-au arătat convinși de acest lucru.

"Kylian are o idee foarte clară în minte și de asta a vrut să forțeze plecarea în vară, pentru a aduce bani grei în buzunarele lui PSG. Băiatul s-a comportat impecabil, nu putea să facă mai mult. Acum va veni gratis și e doar din cauza lor (n.r. a celor de la PSG).

Aici nu se va simți a treia roată la căruță, așa cum se întâmplă la PSG din cauza lui Messi și Neymar. Aici va fi punctul central al unui proiect ambițios de care el speră că se va îndrăgosti toată lumea", au spus surse de pe Santiago Bernabeu.

Mbappe a fost întrebat luna trecută despre viitorul său, dar nu a vrut să lase loc de speculații, declarând că încă nu știe sigur ce va face.

Gruparea de pe Parc des Princes era dispusă chiar să-l facă cel mai bine plătit jucător din vestiar, însă Mbappe pare hotărât să își îndeplinească visul de a juca pentru Real Madrid, astfel că, cel mai probabil, va pleca din postura de jucător liber de contract.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: