image
Sursa foto: captură video

Năstase, la Munchen: Ce spune despre starea de sănătate a lui Plahotniuc și ce mesaj le transmite lui Filip, Candu și Jizdan

Copreședintele blocului ACUM Platforma DA și PAS, Andrei Năstase, se află astăzi la Munchen, fiind invitat la un eveniment al Partidului Popular European care își încheie campania pentru alegerile europarlamentare.

Într-o intervenție live pe Facebook, Andrei Năstase a venit cu un mesaj către premierul Pavel Filip, fostul speaker Andrian Candu și ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, în legătură cu contramanifestația organizată ieri împotriva blocului ACUM și la care au fost scandate înjurături.

„Am un mesaj către Candu, Filip și Jizdan să nu-și bată joc de această țară, indiferent în ce stare e Plahotniuc. Mă refer la ceea ce ați făcut ieri cu această manifestație, care v-a scăpat de sub control, la care ați adus oameni certați cu legea și cu bunul simț. L-am deconspirat ieri pe un individ de-al vostru, el își zice avocat, dar este un escroc, care pentru a nu face pușcărie s-a aliat PD-ului. Nu vă bateți joc de țară. Dincolo de voi, este ceva mai presus, este acest popor”, a spus Andrei Năstase.

Liderul Platformei DA s-a referit și la zvonurile potrivit cărora oligarhul Vladimir Plahotniuc ar fi suferit un accident vascular cerebral.

„Le doresc tuturor bandiților să fie bine, ca într-o bună zi, un procuror liber să-i ducă pe banca acuzaților și mai apoi la pușcărie. Uneori hoții au scăpat doar pentru faptul că au fost bolnavi. Le doresc sănătate și o justiție dreaptă, indiferent care le este numele”, a menționat Năstase.

Acesta a avut un mesaj și pentru cetățeni. „Aveți încredere, nu disperați că nu se mai poate face nimic. Uitați-vă cât de slab este acest regim, dacă a ajuns să mă înjure ca la ușa cortului. Din drumul nostru spre libertate, demnitate, independență a fiecăruia dintre noi și a țării noastre, nimic și nimeni nu ne poate opri”, a mai spus Andrei Năstase.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: