image
Sursa foto: ziaruldeiași.ro

FOTO// Gațcan, suprins într-un hotel din Iași: A spus că revine acasă şi că va face declaraţii importante în Parlament

Presa din România l-a surprins ieri pe Ștefan Gațcan într-un hotel din Iași, unde se afla împreună cu soția și cele două fiici. Acesta a fost rezervat în declarații și le-a spus jurnaliștilor că a venit în România pentru o vacanță și mai multe informații le va oferi presei chiar din incinta Parlmanetului RM.

În jurul orei 13, jurnaliştii „Ziarului de Iaşi” l-au găsit pe deputatul controversat Ştefan Gaţcan la recepţia Hotelului Internaţional. Deputatul stătea singur pe o canapea în recepţia hotelului, cu masca pe faţă, îmbrăcat la patru ace. Omul s-a arătat surprins la recomandarea noastră, ca jurnalişti. Vizibil emoţionat, dar stăpân pe sine, omul care a fost dat ca fiind răpit în Republica Moldova se afla în faţa noastră, aşteptându-şi soţia şi cei doi copiii ai săi, două fetiţe, să coboare cu bagajele. Acesta nu a dorit să fie filmat sau fotografiat, iar jurnaliştii i-au respectat dorinţa”, scrie Ziarul de Iași.

ziaruldeiași.roziaruldeiași.ro

După 10 minute, acesta a coborât precipitat împreună cu familia sa în parcarea de la subsolul hotelului şi s-a urcat în maşina sa, un Mercedes SUV, şi au plecat în viteză. Surse ale “Ziarului de Iaşi” au precizat că deputatul ar fi fost „convins” să se întoarcă în Republica Moldova, însă nu este sigur că acest lucru se va concretiza.

ziaruldeiași.roziaruldeiași.ro

Amintim că în urmă cu mai bine de o săptămână, Gaţcan anunţase public că părăseşte PSRM, urmând să treacă la Pro Moldova. După acest anunţ, a doua zi, acesta a mers la Parlament cu maşina personală, însă nu a mai ajuns la şedinţă.

Ulterior, cei din PSRM au anunţat că deputatul renunţă la mandat şi rămâne în partid, apoi, aceiaşi colegi au pus un clip pe pagina de campanie în care apare Gaţcan, într-un câmp de viţă-de-vie, la costum şi cu mască pe faţă, unde a anunţat că nu a fost răpit, că se simte bine şi că are nevoie de reabilitare publică. În acest timp, maşina acestuia se afla încă în parcarea Parlamentului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: