image
Sursa foto: marca.com

Lopetegui și-a făcut lista: Pe cine vrea în locul lui Kovacic

Transferul lui Mateo Kovacic de la Real Madrid la Chelsea a fost oficializat. Mijlocașul croat va evolua timp de un an de zile sub formă de împrumut la echipa engleză. Pentru a-l înlocui pe acesta, Julen Lopetegui a pus ochii pe doi mijlocași de la două echipe rivale din UEFA Champions League: Miralem Pjanic de la Juventus Torino și Thiago Alcantara, de la Bayern Munchen.

În vârstă de 27 de ani, Thiago Alcantara ar putea reprezenta o soluție pentru Lopetegui, care-l apreciază pe brazilian. Thiago este un produs al academiei Barcelonei, vândut la Bayern în 2013, pentru 25 de milioane de euro. El și-a prelungit înțelegerea cu clubul german anul trecut, până în 2021. Mutarea s-ar putea concretiza, având în vedere faptul că echipa lui Rummenigge are la dispoziție deja destul de mulți jucători în unele compartimente, lucru specificat și de către tehnician: "noi avem deja nouă jucători pe aceeași poziție și doar trei sau patru în alte compartimente". Thiago este evaluat la 60 de milioane de euro. 21 de selecții și 2 goluri are Thiago pentru naționala Spaniei.

Cealaltă variantă, Miralem Pjanic, jucător de bază la centrul terenului pentru Juventus, îi face cu ochiul lui Lopetegui. Bosniacul a fost monitorizat de Real Madrid și în perioada în care evolua în Ligue 1, la Lyon, dar galacticii nu au motive să fie prea optimiști în ceea ce privește transferul mijlocașului pe Bernabeu. Italienii nu ar fi dispuși să-l vândă pe Pjanic pe mai puțin de 80 de milioane de euro, notează AS. În vârstă de 28 de ani, bosniacul mai are contract cu Juventus până în 2021. 81 de selecții și 11 goluri are Pjanic pentru naționala Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: