image
Sursa foto: Jurnal.md

Al treilea sondaj plasează Jurnal.md în topul celor mai citite portaluri de știri din Republica Moldova

Jurnal.md se află în topul celor mai citite site-uri de știri din Republica Moldova și în al treilea sondaj de audiență prezentat în ultimele zile.

Portalul nostru se află pe locul doi în „Studiul național de audiență a mass-media”, realizat în perioada 17 octombrie – 11 noiembrie 2018, de compania Magenta Consulting, la comanda CJI.

Astfel, o pondere de 21 la sută din utilizatorii de internet accesează Jurnal.md o dată pe săptămână și mai des, cu doar un punct procentual mai puțin față de sursa media de pe primul loc, Protv.md.

Totodată, 12 la sută din populația totală utilizează Jurnal.md ca sursă de informare, față de 13 la sută care au indicat Protv.md.

Același studiu de audiență arată că și Jurnal TV este în topul celor mai urmărite posturi de televiziune din țară.

Jurnal TV este devansat doar de Prime și de postul public de televiziune, Moldova 1. De precizat că ambele televiziuni beneficiază de acoperire națională.

În ceea ce privește presa scrisă, primele trei poziții sunt ocupate de ziare în limbă rusă. Urmează Ziarul de Gardă și Jurnal de Chișinău. Și Jurnal FM se află printre preferințele oamenilor, clasându-se pe locul șase printre posturile de radio.

Este al treilea studiu de audiență a mass-media din Republica Moldova prezentat în ultimele zile.

Atât sondajul realizat la comanda Internews, cu sprijinul USAID, cât și Barometrul Opiniei Publice au plasat Jurnal.md pe primul loc în topul celor mai citite portaluri de știri din țară.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: