image
Sursa foto: captură video

VIDEO: Protestatarii din fața Parlamentului au plecat la SIS

UPDATE 16:30 // Indignați că nu au primit nicio informație referitoare la cetățenii turci expulzați, protestatarii din fața Parlamentului pleacă la SIS.

UPDATE 16:20 // Vicepreședintele Parlamentului, Valeriu Ghilețchi, a fost luat la rost de protestatari. Oamenii au scandat „Rușine”, după ce acesta nu a putut răspunde la întrebările lor. Deși a ieșit în fața protestatarilor, vicepreședintele Parlamentului nu a avut răspuns la majoritatea întrebărilor, iar într-un final a plecat înapoi în clădirea Parlamentului.

UPDATE 15:10 // Profesorii și și elevii de la Liceul Teoretic „Orizont” scandează „Libertate” și „Jos mâinele de pe profesori” în fața Parlamentului.

Profesorii și elevii de la Liceul Teoretic „Orizont” protestează la Parlament. Cu pancarte în mâini, aceștia își arată nemulțumirea față de expulzarea profesorilor turci.

Amintim că ieri Serviciul de Informații și Securitate a anuțat că șapte cetățeni străini, suspectați de legături cu o grupare islamistă, au fost expulzați de pe teritoriul Republicii Moldova. Șase dintre aceștia sunt cetățeni turci angajați ai liceului moldo-turc Orizont din Chișinău, instituție considerată de autoritățile de la Ankara ca fiind apropiată de rețeaua opozantului Fetullah Gullen.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: