image
Sursa foto: digisport.ro

Ce nebunie! O dronă s-a prăbuşit pe teren la un meci la care în tribune erau peste 61.000 de oameni

La meciul dintre Zenit Sankt Petersburg şi Spartak Moscova, disputat duminică în Rusia şi încheiat 0-0, a avut loc un incident despre care federaţia rusă încă nu a avut vreo reacţie. În timpul meciului, în partea a doua, o dronă s-a prăbuşit pe gazon şi deocamdată nu există informaţii despre cui îi aparţine.

Arena din Sankt Petersburg a fost una dintre cele 12 pe care s-au jucat meciurile de la CM 2018 şi este considerată cea mai scumpă din lume, cu un cost aproximativ de 1,3 miliarde de euro, iar măsurile de securitate sunt dintre cele mai severe. Stadionul are o capacitate de 68.000 de spectatori şi poate ajunge până la 80.000 de oameni la anumite evenimente.

Spre norocul tuturor, chiar dacă în tribune se aflau peste 61.000 de spectatori, una dintre cele mai mari asistenţe la un meci de campionat după căderea URSS, nimeni nu a fost rănit. Aparatul a căzut pe gazon, în timp ce jocul era oprit, iar unul dintre jucători primea îngrijiri medicale. Dzhikia a scos fragmentele dronei de pe teren, iar meciul a continuat fără alte incidente.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: