image
Sursa foto: privesc.eu

„În acel moment cade tot acordul”; Ce spune Andrei Năstase despre alianța ACUM - PSRM

Andrei Năstase spune că nu au fost realizate încă toate obiectivele pe care și le-a propus Blocul ACUM, intrând în această alianță cu PSRM. Totodată, vicepremierul Năstase susține că nu va „negocia adevărul și dreptatea”.

„Am scăpat de Plahotniuc, n-am scăpat de insituțiile care sunt conduse încă de el. Noi facem totul după lege. Realizez lucruri importante cu oamenii buni din interior. Eu am venit cu niște obiective, care trebuie duse până la capăt. Am reușit niște lucruri, dar nu am dus totul până la capăt. În momentul în care îndrăznește cineva să obstrucționeze reforma justiției, nu există loc de târg. Avem 26 de mandate, facem tot ce ne stă în puteri. Facem ce putem face cu cele 26 de mandate, nu negociem adevărul și dreptatea. În acel moment cade tot acordul. Insistă domnul Dodon pe faptul că „Maia și Andrei și-au dorit o alianță pe două luni, iar noi pe patru ani”. Pe noi ne interesează obiectivele. Nu am realizat încă tot ce ne-am propus”, a declarat ministrul la interne, la Pro TV.

Întrebat cum se simte în această alianță, Andrei Năstase a răspuns: „Destul de complicat. Suntem diferiți. Noi, în ce ne privește, am militat pentru o reformă care ar conduce la eliberare”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: