image
Sursa foto: realitatea.net

Povestea femeii celebre care și-a dorit un copil la 54 de ani

Brigitte Nielsen a născut al cincilea copil, o fetiță pe nume Frida, anul trecut. Faptul că a reușit să rămână însărcinată și să nască la 54 de ani înseamnă că a meritat să îndure tot, crede ea. „Ai o mulțime de tratamente de făcut. Este foarte scump. Hormonii lucrează diferit la fiecare femeie. Mereu ai impresia că rămâi însărcinată, dar de cele mai multe ori sună telefonul și auzi: Îmi pare rău. E devastator”, a mărturisit fosta soția a actorului Sylvester Stallone.

Modelul danez a vorbit pentru cotidianul The Guardian despre tratamentele de fertilizare pe care le-a urmat în încercarea de a rămâne din nou însărcinată și despre beneficiile maternității la vârsta de 55 de ani.

Micuța Frida, prima fetiță a lui Brigitte, s-a născut în iunie 2018, după mai bine de un deceniu de încercări eșuate de fertilizare in vitro, scrie realitatea.net.

Doctorii i-au dat doar 2,5% șanse să rămână însărcinată, dar ea a încercat până când a reușit. „Întotdeauna mi-am spus: Vreau să o fac, până nu mai rămân embrioni”, spune Nielsen. „Cineva trebuie să câștige loteria”.

Când, în cele din urmă, a rămas însărcinată, doctorul ei a sfătuit-o să nu spună nimănui până la 27 de săptămâni, fiindcă nu se știa dacă va putea duce sarcina la bun sfârșit.

A decis împreună cu soțul ei Mattia Dessi să păstreze acest secret așa că nu i-a zis nici măcar mamei sale. Ce a făcut Brigitte Nielsen le-a dat curaj multor femei trecute de prima tinerețe, care s-au aflat în situația sa, să nu se dea bătute. Vedeta a explicat că venirea pe lume a fetiţei a „întinerit-o pe dinăuntru”.

Dar a trebuit să suporte criticile care o acuzau pentru îndârjirea de a deveni mamă la vârsta ei. „Unora li s-a părut ridicol, unora li s-a părut îngrozitor, iar altora le-a plăcut. Nu cred că e treaba nimănui. Este viața mea și a soțului meu și ne place ceea ce facem”, a subliniat ea.

Vedeta a anunțat că era însărcinată cu numai trei săptămâni înainte de a naște, într-un mesaj publicat în luna mai pe Instagram.

Ea a conceput al cincilea copil prin fertilizarea in vitro, după ce și-a congelat ovulele la vârsta de 40 de ani. „Frida, eu sunt cea mai bună mama pe care ai avut-o vreodată”, îi spune ea micuței de fiecare dată când o privește.

Pentru Brigitte Nielsen, neobișnuitul a devenit obișnuit. A crescut la Copenhaga, a purtat un corset pentru a-și corecta scolioza și încălțăminte ortopedică, deoarece piciorul drept era mai lung decât cel stâng.

Actrița avea o înălțime de 1,85 metri și era atât de slabă încât purta la școală trei perechi de pantaloni; copiii au numit-o „girafă”. Nielsen visa să devină bibliotecară, la fel ca mama ei. A sfârșit prin a fi muza designerului Helmut Lang.

În cartea sa de memorii – You Only Get One Life – Nielsen s-a asemănat cu Frankenstein, fiind prinsă între doi bărbați faimoși, agentul de modă John Casablancas și producătorul de filme Dino De Laurentiis: „Ei m-au ales”. Casablancas e responsabil de imaginea vedetei, iar De Laurentiis e cel care a ajutat-o să-și facă debutul în cinematografie.

Brigitte Nielsen a trecut prin cinci căsătorii. Ultimul ei soț, Mattia Dessi, e un producător de film în vârstă de 39 de ani, care era barman când cei doi s-au cunoscut. Actrița a mai fost căsătorită cu Kasper Winding, din 1983 până în 1984, cu Sylvester Stallone, din 1985 până în 1987, cu Sebastian Copeland, din 1990 până în 1992, și cu Raoul Meyer, din 1993 până în 2003. Ea mai are patru băieți – Julian, în vârstă de 34 de ani, Killian, în vârstă de 28 de ani, Douglas, în vârstă de 25 de ani, și Raoul, în vârstă de 23 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: