image
Sursa foto: Getty Images

Dieta lui Zlatan Ibrahimovic ca să fie în formă la aproape 40 de ani. Ce aliment nu lipsește de la masă

Zlatan Ibrahimovic a marcat 10 goluri în startul sezonului din Serie A unde este capocannoniere în fața unor nume precum Cristiano Ronaldo, Romelu Lukaku sau Ciro Immobile.

Suedezul uimește pe toată lumea la 39 de ani, iar secretul celei de a doua tinereți din cariera sa nu este unul greu de aflat.

Ibra a reușit o doppietta de senzație în ultimul meci în care Milan s-a impus cu 3-1 în fața lui Napoli, dar o statistică uluitoare este aceea că este al treilea în topul celor mai rapizi jucători din Serie A!

Iar dieta strictă pe care o aplică atacantul suedez este una din explicațiile formei sale excepționale.

Ibrahimovic consumă doar carne albă și fructe și legume proaspete, nu congelate, și a renunțat la orice preferințe personale de la înghețată la pizza și paste. Pentru carbohidrați apelează doar la cereale.

Alunele reprezintă alimentul bogat în magneziu și grăsimi bune care nu lipsește de la masa lui.

Iar fiecare fel de mâncare este câmtărit minuțios pentru a avea gramajul exact. Mai mult, vedeta Milanului a angajat un chef personal deoarece a recunoscut că a avut mereu dificultăți să mențină greutatea corporală între 92 și 94 de kilograme, care este greutatea lui ideală.

Asta pentru în mod straniu, Ibra nu este un mare fan al pregătirii în sala de forță, dar compensează prin orele de taekwondo pe care le face cu expertul Nilson Damacena.

El susține că artele marțiale îl ajută mai mult să-și păstreze mobilitatea și flexibilitatea pe care o demonstrează la 39 de ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: